Bij deze website had ik veel mogelijkheden

astro_turf-rolAfgelopen week was ik wat aan het rondkijken op internet en toen kwam ik bij dit bedrijf terecht.  Toen ik op deze website ging kijken zag ik gelijk een groot assortiment. Wat me ook opviel was dat alles heel overzichtelijk ingedeeld was. Ik was opzoek naar een vloerkleed voor onder mijn nieuwe tafel. Het liefst zou ik een zwarte willen en bij dit bedrijf was dat geen enkel probleem. Ze hadden echt alle kleuren. Je kon het zo gek nog niet bedenken of ze hadden het. Ik heb toen voor de zekerheid telefonisch contact met ze opgenomen en gevraagd of extra informatie en advies. Ik werd uitstekend geholpen, zeer klantvriendelijk!

Echt een aanrader hoor! como_6600_vloerkleed_blauw_rlbm

In de middag kwamen ze de nieuwe vloerkleed bezorgen. In totaal heeft het maar twee dagen geduurd voordat ze kwamen. Dat verdiend in mijn ogen een groot compliment! Als je daar ook nog eens zo’n scherpe prijs bij krijgt is dat fantastisch. Het is daarom ook zeker een aanrader om op deze website te kijken.  Ze hebben veel mogelijkheden. Ook kan je kijken voor deurmatten of kokosmatten, en buitenmatten. Ik ben ervan overtuigd dat je hier de beste service en kwaliteit krijgt. Daarom zou ik kiezen voor dit bedrijf!

alu_carpet_lb