Bouwtechnische keuring Zaltbommel

Bouwkundig

Zaltbommel

Ben jij op zoek naar iemand die een bouwtechnische keuring in Zaltbommel uit kan voeren, dan hebben wij voor jou de geschikte persoon. Alweer een poosje geleden hebben wij ons pand laten keuren door een specialist. We wilden ons pand laten verbouwen, maar het pand is al redelijk op leeftijd. Het gaat om een oud fabriekspand gelegen in de Randstad van Zaltbommel. Het pand is van binnen ooit al helemaal opgeknapt maar van buiten ziet het er nog een beetje vervallen uit. Daarnaast was de fundering ook al verouderd waardoor we ons af vroegen of het mogelijk is om boven op het fabriekspand nog een glazen kantoor te plaatsen, waardoor je over de stad heen kon kijken als je in dit kantoor zat. Het kantoor zou vooral voor vergaderingen zijn en voor de directieleden.

Voordat we aan deze verbouwing begonnen, hebben we het gebouw laten keuren door een specialist. De specialist heeft eerst met ons rond de tafel gezeten om de mogelijkheden te bespreken en om voorafgaand wat vragen te beantwoorden. Het gesprek liep soepel en de specialist mocht van ons aan de gang met de bouwtechnische keuring voor ons gebouw in Zaltbommel.

Samen met de specialist hebben we het pand doorlopen en verschillende punten besproken, later heeft hij deze punten nog toegelicht doormiddel van het bouwtechnisch rapport. Hij kwam met verschillende goede argumenten, zo kwamen wij er door de bouwtechnische keuring voor ons pand in Zaltbommel achter, dat de fundering erg verstevigd zou moeten worden, niet alleen voor de verbouwplannen maar ook voor de standhouding van het pand zelf. Het pand was al erg verouderd en de fundering werd steeds slapper.

De bouwtechnische keuring voor ons pand in Zaltbommel heeft erg geholpen. De verbouwing is nu al een tijdje klaar en zowel het pand is verstevigd en het kantoor is gebouwd. Wij waren erg tevreden over de dienst die het bedrijf ons bood en bevelen het bedrijf dan ook aan, aan andere bedrijven die een bouwtechnische keuring willen laten doen in Zaltbommel.Keuring

Bouwkundig