Dichte deur na avond uit

Daar stond ik dan. Na een avond stappen in de stad liep ik rustig naar huis. Toen ik uiteindelijk bij de voordeur stond kwam ik erachter dat ik mijn sleutel kwijt was. Ik checkte m’n broekzakken, de zakjes in mijn jas en zelfs in mijn schoen of hij daarin was gevallen, maar tevergeefs. Daar stond ik dan, voor een dichte deur. Mijn huisgenoten waren allemaal niet thuis dus aanbellen werkte ook niet. Ik probeerde een aantal vrienden te bellen maar die waren ook allemaal niet meer bereikbaar. Wat moest ik nu? Iemand die mijn deur kan openen. Ik zocht op internet naar slotenmakers in de buurt en kwam al snel bij Nellok terecht. Ik belde het telefoonnummer dat op de website stond aangegeven. Gelukkig wisten ze me te vertellen dat ze binnen een halfuur bij mijn huis konden zijn. Het was nog niet heel laat (rond een uurtje of 12), maar vernam later ook dat ze 24 uur per dag beschikbaar zijn.

magnetic-your-night

Deur openbreken

Uiteindelijk kwam na een halfuur een man van Nellok langs. Helaas kon de deur niet open gemaakt worden zonder veel schade aan te brengen. (Er zat een goede beveiligd slot op de deur). Dus moest er meer apparatuur aan te pas komen. Uiteindelijk kregen ze de deur open. Voor zulke noodgevallen hadden ze extra sloten bij zich en gelukkig kon hij ter plekke er een nieuw slot opzetten. Er zit nu weer een prima slot op, waar ik nu ook extra sleutels van heb. Super, op dit moment heb ik namelijk die extra sleutel in mijn portemonnee zitten zodat, als mijn sleutels weer kwijt zijn, ik altijd een extra sleutel ergens heb. Vond de service van Nellok erg goed. Ze waren snel ter plaatse, konden snel mijn deur open maken en uiteindelijk ook nog gelijk mijn slot vervangen. Ik raad het zeker aan bij mensen die zich in dezelfde situatie bevinden.