Gebr. Vermeer Transport hielp ons verhuizen

Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport hebben wij ingeschakeld om een  grote verhuizing te realiseren. Na zelfs jaren wikken en wegen hebben wij besloten om met onze grote onderneming naar een andere plaats te gaan verhuizen. Wij wilden ons wat meer in de randstad vestigen omdat wij van mening zijn dat wij hierdoor meer werk binnen kunnen halen. Ook willen wij graag uitbreiden en bij onze oude vestiging hadden wij hier niet de mogelijkheden voor. Omdat wij een machine-bouwbedrijf zijn, kun je je wel voorstellen dat een verhuizing niet zomaar is gedaan.

Gebr. Vermeer Transport

Mijn grote complimenten voor dit bedrijf

Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken of er een bedrijf is, die ons zou kunnen helpen. De dure machines die wij hebben, mogen niet beschadigd aankomen op de nieuwe locatie. Tevens hebben wij zelf de mogelijkheid niet om deze überhaupt te kunnen vervoeren. Al snel kwam ik terecht op de website van Gebr. Vermeer Transport. Dit bedrijf is hier zelfs onder andere in gespecialiseerd. Nadat ik de informatie op de website had gelezen, nodigde het mij niet meer uit om elders te kijken. Hier kun je namelijk een uitstekende dienstverlening verwachten en ook nog eens voor een aantrekkelijk lage prijs. Direct heb ik contact gezocht via de website en ik het kort heb ik uitgelegd wat onze bedoeling is. 

Gebr. Vermeer Transport

Inmiddels zijn wij allen werkzaam in ons nieuwe pand. Het was zenuwslopend voor ons omdat het best een grote stap was. De verhuizing is werkelijk probleemloos verlopen. De medewerkers van dit bedrijf hebben hun werkzaamheden uitgevoerd alsof het niks was. Zeer netjes en professioneel met de juiste containers enzovoort. Daarom laat ik mijn complimenten achter op dit blog.