Hans Anders Zakelijk

Hans Anders Zakelijk

Hans Anders Zakelijk is het juiste adres waar je heen kan gaan als je een veiligheidsbril wilt hebben. Maar ook zijn hier beeldscherm brillen en otoplastieken te bestellen. Onze werkgever heeft alleen maar het beste voor zijn personeel over en daarom moet iedereen in het bezit zijn van zo een bril wanneer je op de werkvloer komt te werken. Deze bescherming is niet voor niets zo belangrijk, omdat hier meerdere mensen tegelijk aan bepaalde producten aan het werk zijn. Zowel mensen die aan het lassen, maar ook aan het zagen zijn kan je hier tegen komen. Het risico om een oog beschadiging op te lopen is dan ook zeker aanwezig.  

Hans Anders Zakelijk

Hans Anders Zakelijk en Seeh

Zowel Hans Anders als ook Seeh zijn bedrijven die graag veel werk van een werknemer uit handen willen nemen. Zo is het namelijk mogelijk om alle werknemers, online aan te melden die voor een veiligheidsbril in aanmerking komen. Zij kunnen dan zelf, door heel Nederland, bij verschillende winkels een bril uitzoeken. Tijdens deze afspraak worden eerste de ogen nauwkeurig opgemeten. Zodra de bril klaar is krijgt de medewerker hier bericht over. Deze kan dan worden afgehaald in de winkel. Nadat er wederom met zorg deze bril wordt aangepast en eventueel bijgesteld kan de werknemer deze meenemen. De factuur wordt via Seeh, rechtstreeks naar de werkgever verzonden.

Veiligheid staat altijd bovenaan bij elk bedrijf en daarom is het belangrijk dat hiervoor de juiste producten worden gekocht. Meer hierover weten, bekijk dan deze website, of maak rechtstreeks een afspraak met Hans Anders.

Hans Anders Zakelijk