Het renoveren van onze trap

Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik ben begonnen met het renoveren van de trap.
Door gebrek aan tijd lukt het me maar niet om de klus te klaren, de trap in ons huis is daarom nog steeds erg lelijk. Ik zal nu dus echt actie moeten ondernemen. Als ik nu geen actie onderneem blijft de trap voorlopig nog even in de huidige staat staan en die tijd hebben we niet.

Om de traprenovatie alsnog te voltooien, willen we voor de klus graag de hulp inschakelen van een traprenovatie bedrijf. De trap is op het moment helemaal kaal, er zit geen grond of laklaag op de trap. De trap is dus helemaal klaar om te kunnen bewerken.

We zouden de trap graag zo snel mogelijk af willen hebben i.v.m. onze eigen verhuizing. Omdat we toch gaan verhuizen, is het voor ons niet van toepassing dat er veel extra dingen aan of op de trap zitten. Een standaard trap is voor ons al genoeg.

Voor ons gaat het er vooral om dat de trap netjes oogt wanneer er potentiële kopers naar het huis komen kijken. Omdat de trap er wel netjes afgewerkt uit moet komen te zien zijn we wel op zoek naar een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf. De trap mag dus zo standaard mogelijk blijven, maar mochten er goede ideeën zijn, dan zijn we altijd bereid om deze met het traprenovatie bedrijf te bespreken.