Idee: softshell jas bedrukken

We gaan altijd met de hele familie op vakantie, altijd leuk en gezellig. We gaan dan wel kamperen, om zo de kosten een beetje te kunnen drukken. We geven liever meer geld uit aan de uitstapjes dan aan de plaats waar we overnachten, en iedereen in de familie heeft een caravan of een tent. Maanden geleden hebben we al de plaatsen op een camping besproken, omdat we graag bij elkaar staan op een veld. Gelukkig was dat geen probleem, en konden we gezellig bij elkaar staan. Omdat ik zelf net bezig was met het opstarten van een eigen bedrijf wilde ik een reclame stunt maken. Ik had namelijk via de site van Maxilia gezien dat ze daar softshell jas bedrukken, dit was precies wat ik zocht, de hele familie, groot en klein zal van mij een mooie jas krijgen met de naam en logo van mijn bedrijf erop. Niet alleen kan iedereen zien dat we bij elkaar horen, het is tevens meteen een goede reclame voor mijn bedrijf. Moet wel zeggen dat ze bij Maxilia niet alleen softshell jas bedrukken, maar je kan het zo gek niet verzinnen of dat bedrukken ze wel, echt de moeite waard om een sop de site te gaan kijken. 39312_rood 

Gezellige vakantie

Helaas gaat de tijd super snel, en hebben we inmiddels onze vakantie alweer achter de rug. Mijn reclamestunt met de jassen was een geweldig idee. Niet alleen had iedereen een lekkere warme jas voor de wat koelere dagen en avonden, ook nu worden deze jassen nog gebruikt.

39311_navy