Ik kocht betonblokken voor de strakke wand

constar logo

Enige tijd geleden ging ik aan de gang met het kopen van betonblokken voor de strakke wand. Ik ging betonblokken voor de strakke wand kopen, aangezien ik deze nodig had om een scheidingswand te bouwen. Ik wilde erg graag de betonblokken voor de strakke wand kopen, aangezien deze de scheidingswand helemaal strak hebben en dat is precies wat ik nodig had. Ik vond het een goede keuze aangezien de scheidingswand strak moest zijn. De betonblokken voor de strakke wand was precies wat ik nodig had en ik ben dan ook erg blij dat ik deze zo onwijs snel geleverd had door Constar. Aangezien ze op drie verschillende locaties in Nederland zo’n duizend betonblokken produceren per dag, is het snelle leveren van de betonblokken geen probleem.

constar 4

Verschillende locaties

Ik vond het in het begin heel apart dat ze drie ver uit elkaar liggende locaties hadden om de betonblokken te produceren. Toen ik dit vroeg aan een medewerker legde hij me uit dat dat niet algeheel zonder reden is, aangezien de betonblokken door heel Nederland geleverd moeten worden. De drie locaties zijn in dat geval natuurlijk heel handig. Ze kunnen dan makkelijk een locatie vinden die het meeste in de buurt is en die op pad sturen. Ik vond dit erg handig en had hier zelf nooit op kunnen komen. Wat ik ook erg handig vind aan de drie locaties is dus dat ze vanaf drie locaties de verschillende soorten blokken produceren. Je hebt dus nooit zorgen over de voorraad.

constar 1

Altijd een voorraad

Doordat er vanaf drie verschillende plekken in Nederland iedere dag zoveel geproduceerd wordt, is het zo dat er nooit een tekort hoeft te zijn aan de betonblokken. Dit is natuurlijk erg handig, aangezien je je zo dus nooit zorgen hoeft te maken over de voorraad, of levertijd. Ik vind dat echt ideaal aangezien je gewoon snel kan bestellen en de betonblokken snel thuis hebt, super handig.

constar 3

Verschillende soorten blokken

Ze hebben een aantal soorten blokken. Zo is er ‘mega-block’, ‘multi-block’ en ‘nature-block’. Natuurlijk komen deze niet zomaar aan hun namen. Mega-block lijkt een beetje op een Lego blokje, waar de vorm van dit betonblok dan ook op is geïnspireerd. Het is een erg handige vorm, aangezien je met de mega-block een stabiele stapel van betonblokken kan creëren. Dit kan door de ‘noppen’ die op de bovenkant van het betonblok zitten. De multi-block is volledig glad. Deze zijn onwijs snel neer te zetten, en kunnen een stevige, strakke en gladde wand maken. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld een afzetting. Ook kan je deze blokken makkelijk verplaatsen gezien de uitsparingen aan de onder kant die gemaakt zijn voor een heftruck. De nature-block zorgt voor een solide wand, maar wel met een  natuurlijke uitstraling. Deze worden met name gebruikt in landelijke omgevingen of voor doeleinde die met architectuur te maken hebben. Deze worden op maat gemaakt, en zijn in iedere maat beschikbaar waarin de mega-block ook beschikbaar is. Ze zijn dus beschikbaar in verschillende vormen, en zelfs in verschillende kleuren.

constar 2