Keramische tegels, kleurvast en onderhoudsvriendelijk!

De medewerkers van Tegelmegashop.nl informeren u graag en behandelen diverse ‘veel gestelde vragen’. Dit maal een veel gestelde vraag over keramische terrastegels; Zijn deze kleurvast? Het antwoord is in principe heel helder; JA! De meeste mensen die een terrastegel uitzoeken en aanschaffen willen dat de terrastegel blijft zoals deze gekocht is. Dit klinkt vrij logisch. Echter beton en natuursteen hebben de eigenschap te verkleuren. Bij natuursteen zeker niet in alle gevallen, maar bij beton is dit wel altijd het geval. Nu is de versleten look voor verschillende mensen een bewuste keuze, maar wanneer dit niet zo is, is het van groot belang om hier bij stil te staan voordat u overgaat tot een koop. Wilt u ervan uit kunnen gaan dat de tegel blijft zoals u hem koopt, is een keramische tegel voor buiten de juiste keuze voor u! Keramische terrastegels hebben het grote voordeel dat ze kleurvast zijn. Ze verkleuren niet en blijven zoals ze gekocht zijn. Mede om deze reden zijn keramische tegels voor buiten op het terras enorm populair geworden.

tegelmegashop

Andere voordelen;  keramiek is kleurvast, krasvast, vorstvrij en maatvast en neemt geen vuil of vocht op. De specifieke gevallen waarin dit heel goed uitkomt zijn natuurlijk snel te bedenken, wat denkt u van een gezellige barbecue waarna er helaas wat vetvlekken op het terras achterblijven. Met keramiek hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, met betontegels en de meeste soorten natuursteen wordt u hier waarschijnlijk niet blij van!

Keramische terrastegels voor de beste prijs bij Tegelmegashop; Wij bieden keramische tegen enorm scherpe prijzen aan, ook terrastegels van keramiek! We kunnen deze prijzen bieden omdat we rechtstreeks bij de fabrieken kopen, veelal rechtstreeks uit Italie en Spanje. Kom gerust langs in Roermond en bezoek onze 1.000m2 grote showroom met mooie terrastegel presentaties.