Maak de juiste verbinding

Om apparaten of leidingen waar veel beweging op komt te staan op een goede manier met elkaar te kunnen verbinden zijn er speciale verbindingstukken te koop. Deze verbindingsstukken zijn veelal flexibel en bestand tegen diverse soorten bewegingen en staan bekend als manchetten.

euromanchetten4-300x77
Diverse manieren van verbinden

Manchetten zijn in verschillende soorten verkrijgbaar en het is best begrijpelijk dat je niet altijd weet welke nu het beste zijn om de verbinding te maken die jij wilt. Als je op de site van Euromanchetten kijkt zie je diverse soorten staan die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden. Je kunt een keuze maken uit flexibele manchetten, compensatoren, balgen, airsocks of filtertechniek. Ook zijn er aanvullende producten te koop. Als je niet goed weet wat je het beste kunt aanschaffen maar wel graag het juiste product wilt bestellen is het wijsheid eerst even contact op te nemen met het bedrijf. Zij kunnen je advies geven over welke manchetten het beste passen bij de verbinding die jij op het oog hebt.
Keuze tussen manchetten of compensatorenmaatwerk-1024x6401-420x263

Flexibele manchetten kunnen vaak gebruikt worden omdat ze goed bestand zijn tegen slijtage maar ook tegen de beweging en druk kunnen die er op de leidingen of apparaten komt te staan. Wordt het een verbinding die echter op meer soorten beweging kan rekenen, kies je het beste voor compensatoren. Doordat deze zijn opgebouwd uit verschillende laagjes kunnen zij nog beter tegen beweging en zullen ook minder snel slijten. Hierdoor zullen ook de apparaten beter en langer functioneren.