Na goed advies gekozen voor het merk Hikvision

Hikvision beveiliging

Hikvision beveiligingSteeds meer mensen nemen een beveiligingssysteem in huis. Ik moet zeggen dat ik hier eerst sceptisch over was. Ik was dan ook van mening dat wanneer je alles goed afsluit ‘dieven’ niet zo maar naar binnen kunnen komen. Wanneer je dan die extra clip op de voor- of achterdeur dicht doet, je wel veilig bent. Echter hoorde ik laatst dat er bij mij in de omgeving een inbraak was. Er was bij hun dan ook erg veel inboedel gestolen in de vorm van tv’s, laptops en andere elektronica. Omdat er in mijn woning ook veel spullen van hoge waarde staan ben ik online eens gaan zoeken naar de mogelijkheden. Toen ik eenmaal op website alarmsysteemexpert.nl zat, zag ik een aantal interessant opties, vooral van het merk Hikvision. Ik zocht dan ook niet naar een uitgebreid systeem, maar een inbraak detector.

Wat precies is een inbraak detector?

Alarmsysteemexpert.nl

Een inbraak detector is hetzelfde als een bewegingsmelder. Het model dat ik had, heet dus Smanos¬†MD7000 Plafond. Dit model biedt de kans om om te draaien met een 360-graden. Hierdoor is het ideaal om te plaatsen aan het plafond. Je kunt zo’n systeem ook installeren in bijvoorbeeld jouw garage, tuinhuis of andere ruimte. Dit biedt dus genoeg mogelijkheden.

Persoonlijk raad ik dit type aan, vooral ook dus omdat je er veel opties mee hebt. Zo heb ik mijn buren dus ook al geattendeerd op de mogelijkheden van de Smanos. Veiligheid staat natuurlijk boven alles, dit geldt natuurlijk ook voor je huis. Hikvision heeft overigens ook meerdere modellen van dit type beveiligingssysteem.

Liever eerst met eigen ogen bekijken?

HikvisionOmdat voor vele zo’n systeem toch een investering is, heeft deze firma ook meerdere showrooms. Deze zijn gevestigd in Gorenchem en in Ijsselstein. Hier kun je natuurlijk ook ter plekke vragen stellen. Zo kun je zelf een duidelijk beeld vormen voordat je een aankoop doet.