Overkapping33; Bestel uw overkapping online.

Een overkapping bestellen bij Overkapping33 is niet alleen de maten doorgeven. Naast natuurlijk de maten, bieden wij u ook aan om het te laten produceren in twee kleuren, antracietgrijs (RAL 7016) en crème wit (RAL 9001). Ook kunt u nog eens kiezen welke dakplaten u wilt toepassen op uw overkapping, u heeft de keuze uit; helder en opaal polycarbonaat dakplaten. Deze polycarbonaat dakplaten hebben een honinggraadstructuur en zijn 16 millimeter dik. Deze grote en uitermate sterke dakplaten zorgen ervoor dat uw overkapping bestand is tegen de afschuwelijkste weersomstandigheden.

logo_overkapping33

Een terrasoverkapping aanschaffen, vooral online, is vaak nog een hele opgave waarbij veel vragen kunnen ontstaan. Daarom zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk informatie online plaatsen voor alle online speurders. Bij alle terrasoverkappingen bij Overkapping33.nl vindt u informatie over de overkapping waar u geïnteresseerd in bent. Daarnaast krijgt u van hun ook informatie over hoe u moet bestellen, de levertijd en wat u allemaal geleverd krijgt. Wilt u voordat u besluit om te bestellen eerst de terrasoverkappingen zien? Dan kunt u uiteraard langs komen bij de showroom in Baarlo (Limburg) om het aanbod van overkapping te bezichtigen. Een overkapping koopt u voordelig online op Overkapping33.nl; De onlinespecialist met kritische prijzen en A-kwaliteit.

 

Wanneer u een bestelling wilt gaan plaatsen, kan het natuurlijk zijn dat er vragen ontstaan. Overkapping33 heeft een uitstekende klantenservice die u graag help met uw vragen. Wanneer u vragen ontstaan omtrent de service en- of producten, raden wij u aan om altijd contact te zoeken met Overkapping33. Zij staan 5 dagen in de week klaar voor al uw vragen.  Liever advies in de showroom? Ga langs in de showroom zonder een afspraak te maken en stel al uw vragen.